| |||||||

![]() |
| | LinkBack | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #11 |
|
szkoda to już nie bedzie takie jak dawniej | |
| |
| | #12 |
|
Nie no Skąd ja będę brameczki pobierał ? Taka fajna stronka i koniec?? | |
| |
| | #13 |
|
Usuniecie multimedia dopiero chyba jak wprowadzą ACTA w życie ?
| |
| |
| | #14 |
|
Jeszcze nic nie wiadomo trzeba czekac
| |
| |
| | #15 |
|
A dlaczego nagle nie działa 90% linków?
__________________ | |
| |
| | #16 |
| Duża część serwerów masowo zaczęła usuwać pliki...
__________________ ![]() ![]() ![]() Duża ilość moich nagrań sportowych w jednym miejscu, polecam! Ul.to BitShare FreakShare Proszę o nie robienie reuploadów moich nagrań! Można kopiować moje linki na inne fora/strony. | |
| |
| | #17 |
|
Strasznie mi szkoda, je///na ACTA
| |
| |
| | #18 |
|
DO końca weekendu dział multimedi będzie działał więc jak kogoś coś tam interesuje to zabierać się za ściąganie. Potem należy obserwować to co dzieje sie u tym debili w sejmie i robić wszystko aby to nie przeszło
__________________ | |
| |
| mariozab7 upija się dzisiaj na koszt 5 osób: | dawidex44 (01-28-2012),
Koadfahsdf (01-28-2012),
macioos (01-28-2012),
MILAN77 (01-30-2012),
PaJo (01-28-2012)
|
| | #19 |
| The End Comming Soon ![]() Everyone must say "Game Over" ![]() Calamities comes consecutive | |
| |
| | #20 |
|
ACTA to umowa międzynarodowa, która - zanim zacznie obowiązywać - musi być ratyfikowana przez Sejm w drodze ustawy. Jeśli to się stanie, niepotrzebne będą dodatkowe regulacje - ACTA zacznie bezpośrednio obowiązywać. Co więcej normy prawne wynikające z umowy ratyfikowanej w drodze ustawy (takiej jak ACTA) mają pierwszeństwo względem prawa krajowego. Sprawę komplikuje jednak nieco fakt, że ACTA jest podpisywana zarówno przez Polskę, jak i całą Unię Europejską, w której również konieczne będzie zatwierdzenie porozumienia przez Parlament Europejski. | |
| |
| ml2004 upija się dzisiaj na koszt: | pivkasylvek (01-30-2012)
|
![]() |
| Tagi |
| działu , koniec , multimedia |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| |